Klantenbeoordeling 8,3 Blik op werk
25 jaar ervaring Persoonlijke aandacht Snel herstel naar gezond werken

Voor Werkgevers

Uitval door een te hoge werkdruk, door privé omstandigheden, door werkomstandigheden, of door een verstoorde arbeidsrelatie? Als werkgever wil je dat je medewerker weer gezond en zo snel als mogelijk terugkeert op het werk. Soms is daar professionele ondersteuning voor nodig die niet alleen jouw medewerker begeleidt en ondersteunt, maar met behulp van driegesprekken ook jezelf als werkgever voldoende betrokken houdt. Bij Work Solutions ben je verzekerd van een gezamenlijk besproken plan van aanpak, waarin we samen de re-integratie oppakken. Best uniek in de arbowereld.

Werkgever uitleg

Doelgerichte Begeleiding

Training, coaching, bemiddeling en activering. Interventies van Work Solutions bieden ondersteuning door een doelgerichte begeleiding van je medewerker. We denken mee over de aanpak van de gezondheidsklachten en zorgen voor een ergonomisch optimaal ingerichte werkplek.
Verder wordt gewerkt aan een helder opbouwschema voor uitbreiding van de werkuren en de werkzaamheden en wordt gezamenlijk duidelijkheid gecreëerd in de taken en verantwoordelijkheden van de medewerker. Als dat nodig is, wordt ook je werkrelatie met jou en je medewerker besproken en gezamenlijk overlegd over het toekomstperspectief van je medewerker.

Werkgever en werknemer

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij in jouw specifieke geval voor je kunnen betekenen en hoe we je kunnen helpen en ondersteunen of hoe we kunnen bemiddelen, neem dan contact met ons op.
We zullen jouw persoonlijk situatie discreet met alleen jou bespreken.