Klantenbeoordeling 8,3 Blik op werk
25 jaar ervaring Persoonlijke aandacht Snel herstel naar gezond werken

UWV Trajecten

Via het UWV kun je bij ons verschillende re-integratietrajecten volgen. Alle trajecten starten met een kennismakingsgesprek. Je krijgt een vaste begeleider gedurende het hele traject. Aan het eind van het traject stemmen we met jou en UWV af wat je nodig hebt voor de volgende stap. Wij werken vanuit jouw vraag en interesses.

UWV Traject groep

Werkfit

Als je een tijd lang niet gewerkt hebt door ziekte of beperking is het vaak niet makkelijk om weer aan de slag te gaan. Een belangrijke eerste stap is te zorgen dat je weer klaar bent om naar de arbeidsmarkt te gaan. Je wilt ‘’werkfit’’ worden.
Door samen te kijken wat je hiervoor nodig hebt gaan we het doel bereiken. Fysiek en mentaal trainen zodat je conditie beter wordt. Op zoek gaan naar je interesses en competenties. Ervaring opdoen middels vrijwilligerswerk. CV en Social Media bijwerken. Of misschien heb je zelf ideeën.
Aan het eind van het traject ben je psychisch en fysiek weerbaar om de focus te leggen in de richting van oriënteren van arbeidsmogelijkheden. Er is een matching mogelijk met werk, heb je voldoende vaardigheden verworven en beschik je over een realistisch beeld van je mogelijkheden

UWV traject arbeidsongeschikt

Bevorderen Maatschappelijke Deelname

Als mensen door arbeidsongeschiktheid langdurig uit het arbeidsproces zijn geraakt, is het netwerk vaak erg klein en te beperkt geworden. Sommige mensen zouden best wel weer aan de slag willen, maar de stap naar een betaalde baan is nog veel te groot. Vrijwilligerswerk of een leuke dagbesteding zou een goede start kunnen zijn. Maar hoe pak je dit aan? Bevorderen maatschappelijke deelname is een dienst voor mensen die dit graag willen gaan oppakken, maar niet weten wat haalbaar is, ook niet wat bij ze past en hoe ze aan een leuke plek kunnen komen. Wij weten in de regio de weg, ook wat er goed bij mensen zou kunnen passen en willen daarbij graag ondersteunen. Dit doen we door met jou in gesprek te gaan. Onderzoeken waar je wensen en mogelijkheden liggen. Je zelfvertrouwen vergroten, het trainen van je fysieke en mentale belastbaarheid in relatie tot werk en samen op zoek gaan naar een plek waar je, je thuis voelt en je, je vaardigheden kunt trainen.

UWV Traject meeting

Participatie Interventie

Door heftige life-events (verlies van een baan, langdurige uitkeringsafhankelijkheid, echtscheiding, sterfgeval, ernstige ziekte of trauma) kunnen mensen de grip op het leven volledig kwijtraken. Vaak zijn mensen hierdoor ook voor langere tijd uit het werkproces geraakt. Om hier herstel en verandering in te krijgen, kunnen mensen wel een steun in de rug gebruiken. Deze ondersteuning bieden wij. Wij helpen mensen de grip op hun leven weer terug te krijgen. Dit doen we met hele kleine stapjes. Een goed gesprek, het weer naar buiten gaan, in contact komen met (nieuwe) mensen, een hobby oppakken zijn onder andere activiteiten die hier goed bij helpen. Het doel is meer zelfvertrouwen krijgen en het positieve ervaren van weer bezig zijn in de maatschappij.

Begeleiding bij scholing

Heb je een ZW, WIA, WAO of Wajong uitkering van UWV en ben je begonnen met een opleiding, of sta je op het punt hieraan te beginnen? Dan is er vanuit UWV de mogelijkheid hier extra coaching bij te krijgen zodat jij je succesvol door je opleiding heen gaat slaan! Wij begeleiden je met het opzetten en uitvoeren van een haalbaar studieschema, coachen je op onderdelen die je ingewikkeld vindt en helpen je door tegenslagen heen te gaan en door te zetten.

Neem contact met ons op en bekijk onze tarieven

De UWV trajecten zijn er voor iedereen. Via het UWV kun je bij ons verschillende re-integratietrajecten volgen. Ontdek of de UWV trajecten wat voor jou of voor jouw onderneming kan betekenen. Wij werken vanuit jouw vraag en interesses.